Jump to content
supertester

3.4.4 test thread

Recommended Posts

some sufus unable to post...
so this is the test...
-------------------------
UPDATE...

seems to be a problem for some chrome users since the software upgrade with posting and pms....
1. try refreshing or restarting chrome.
2. clear your browser cache...

chrome -> preferences -> history -> clear browsing data -> clear cache
3. make sure your 'change theme' link on bottom left page is set to 'superfuture 3.4'


then do a test post or comment here:
http://supertalk.superfuture.com/index.php?/topic/148591-344-test-thread/#entry2936230

that seems to fix it...

uuurhk
!!

 

UPDATE. MAY 5

just received a message from another user saying they refreshed and it didn't fix - so there is still some other weirdness going on...

IF YOU STILL CANNOT POST AFTER CLEARING CASHE SEND US A MESSAGE VIA CONTACT US FORM BELOW.

 

[btw. you need to tell us if you have a problem - otherwise we assume an issue is fixed. in this case no-one has mentioned it for past 3 days... until now] 

 

-------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 2

Edited by breams

Share this post


Link to post
Share on other sites

have opened as a ticket.

 

in meantime...

1. try refreshing your browser

2. clearing browser cache.

3. make sure your 'change theme' link on bottom left page is set to 'superfuture 3.4'

 

any other issues please post in this thread.

yar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NM

Edited by breams

Share this post


Link to post
Share on other sites

test

Share this post


Link to post
Share on other sites

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

aMjWcfN.png

test

Share this post


Link to post
Share on other sites

can't post in Chrome the past few days, get an error that the post is empty when in reality it's not, Firefox working fine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been the opposite locked out since 30th April Pm,s went down first. Then could not post. Message/Post box would not recognise there was anything typed in it then forum posts saying "your post is empty" could not contact a moderator because the damn thing would not send "Error your post has to be more than three characters"

 

I was using Firefox with no joy switched to Chrome now all good.

 

I asked maynard friedman to be my knight in shinning armour and contact the mods on my behalf.

 

Ohhh! Mr.Friedman my hero (Swoooon)

Share this post


Link to post
Share on other sites

R-E-F-L-E-S-H  L-E  C-A-C-H-E

 

 

can't post in Chrome the past few days, get an error that the post is empty when in reality it's not, Firefox working fine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing testing one two three

Share this post


Link to post
Share on other sites

If this problem has has shown us anything...It has highlighted those people that didn't have a proble are the same folks who have to delete there entire browsing history regularly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i hope this works D:

edit: it works b^^d

Edited by Jokez

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE. MAY 5

 

just received a message from another user saying they refreshed and it didn't fix - so there is still some other weirdness going on...

IF YOU STILL CANNOT POST AFTER CLEARING CASHE SEND US A MESSAGE VIA CONTACT US FORM BELOW.

 

[btw. you need to tell us if you have a problem - otherwise we assume an issue is fixed. in this case no-one has mentioned it for past 3 days... until now] 

anyway - we've reopened the support ticket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TRY AGAIN....

TECHS JUST DISCOVERED THE LIKELY BUG AND HAVE DONE A FIX FOR ANYONE ELSE WHO WAS STILL HAVING PROBLEMS...   

Share this post


Link to post
Share on other sites

remember; if you can't post, please post here that you can't post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

italics don't seem to work with the new theme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Luisa via Roma (US)
    Brand - 125 x 125