Jump to content
Sign in to follow this  
superfuture

BUG 000 - BUG REPORTING

Recommended Posts

FROM NOW ON PLEASE REPORT BUGS AS SEPARATE TOPICS ON SUPEROFFICIAL - SO THEY CAN BE CHECKED OFF ONE BY ONE ONCE RESOLVED.

[uPDATE: MEMBERS CAN NOW START TOPICS ON SUPEROFFICIAL]

++++++++++++

1. EACH BUG NEEDS A REF and TITLE.

lets stick try to stick to a standardised title format

IE.

BUG 001 - GENERAL | BUG REPORTS

BUG 002 - SUPERMARKET | 'READ' POSTS

BUG 003 - GENERAL | SPEED ISSUE

etc

++++++++++++

2. NEED TO KNOW IN DETAIL RELEVANT FACTORS

A/ description of issue

B/ exactly when this started to happen

C/ what part of site/forum

D/ relevant URL

E/ browser used

F/ time of day

G/ how many users where online at time

H/ etc

++++++++++++

3. NEED CONFIRMATION FROM AT LEAST 1 or MORE USERS TO CONFIRM ITS NOT A USERS LOCAL ISSUE.

++++++++++++

WITH A BIT OF LUCK THIS MIGHT HELP RESOLVE ISSUES FASTER.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By sufu1
      seems we have an issue with members trying to login via iphone.
      not sure how long this has been going on for, but it's only just been bought to the attention of your leader. [me].
      have informed the tech department and hopefully will have it fixed asap.
       
      if we can get an idea of when this first started to happen it will help - !!
      anyone?
       
      also let us know what iphone you are using.
       
      thx
    • By sufu1
      getting reports of image upload not working and causing page freezes...
      can someone please give a technical breakdown of what the issue is so we can brief the techs...
       
      ie. what browser? what platform? what version? what type of file trying to upload etc.
      what are the steps to reproduce the error.
       
      thanks
    • By lysosome
      whenever I visit supertalk via google I occasionally see this, the regularity of which seems completely arbitrary:
       
      using the browser's back and forward buttons always gets the page to show.
       
      edit: sorry for the blurry screenshot...
    • By conqueror
      not sure if anyone else is having this problem, but over the last week i can't pos rep anyone in safari and can only neg. i've used safari for years and never had this issue before - works fine in firefox etc. any ideas?
    • By sufu1
      reported page freeze with current skype ad campaign...
       
      have tested on SAFARI and CHROME and cannot reproduce issue.
       
      need more feedback...
      let us know what browser. version. desktop or mobile.
       
      could be you're browser is using an old version of flash and that is screwing things.
       
      web traffic is busy today so suspect this is only an issue for minority of users...
       
      thanks