Jump to content
supertalk6
superfuture

BUG 015 DNS UPGRADE WEIRDNESS

Recommended Posts

expecting some weirdness today with new server migration and DNS miss matches.
please report anything so techs can troubleshoot.
YES! ANYTHING! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@JDelage  that's probably a cache issue with your browser still finding the bugged out page. clear cache or try with another browser and i expect it would show up.

if not... there goes the rest of my day. ;-[

Share this post


Link to post
Share on other sites

might be some weirdness today as well. moving hosting to new super HA cloudflare floating IP non-crashable thang that costs 1/10th of current extortion. some extra work on load balancing needed that might not get done tell later and might be affecting access.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok. testing this.....

this is a post from desktop.
it should appear in activity feed on desktop and mobile...

Share this post


Link to post
Share on other sites

And from mobile

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUPERTALK NODE IS MAXING OUT AS YOU MAY HAVE NOTICED.
DEV IS OUT OF REACH AND OUR REGULAR 24/7 SUPPORT TEAM UNABLE TO ASSIST ON THIS ISSUE - SO IT MIGHT BE A 6–12 HOUR WAIT.
IT NEVER ENDS...  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • A FEW MORE ISSUES TODAY RELATED TO FURTHER SERVER OPTIMIZATION/LOAD BALANCING.

1. REP 
2. IMAGE UPLOAD ON CLASSIFIEDS
3. FILE SIZE UPLOAD SLIPPED BACK TO DEFAULT  -------->  FIXED now 7MB
NOW FOLLOWING UP WITH DEVS....

IT DOES SEEM TO BE FASTER THOUGH... ???



 

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAVE A GROWING ARMY OF TECHS NOW WORKING ON THIS... REP AND OTHER IRRITATING BUGS.
IT WILL BE FIXED. 
YEP. 

 

8985fb0e79964070d5c4ea0c2c2a064f.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 25.4.2018 at 12:18 AM, superfuture said:

HAVE A GROWING ARMY OF TECHS NOW WORKING ON THIS... REP AND OTHER IRRITATING BUGS.
IT WILL BE FIXED. 
YEP. 

 

8985fb0e79964070d5c4ea0c2c2a064f.jpg

I still have the reputation problem bug after 1 month (!) and still can't leave any reps.

Are you still trying to fix this Wayne?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, swiss-jeansfreak said:

I still have the reputation problem bug after 1 month (!) and still can't leave any reps.

Are you still trying to fix this Wayne?

Yes. It’s excruciatingly painfully slow. unfortunately way more complicated than it seems. Taking ridiculous amount of time I know. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now