Jump to content
supertalk6
superfuture

BUG 001 - SPEED ISSUE

Recommended Posts

please post if you notice any problems accessing any of the forums.

I can't rep people, and I can't go to new posts in a thread. Also supershopper is misspelled (intentionally?)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't rep people, and I can't go to new posts in a thread. Also supershopper is misspelled (intentionally?)...

also can't rep...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • By sufu1
      seems we have an issue with members trying to login via iphone.
      not sure how long this has been going on for, but it's only just been bought to the attention of your leader. [me].
      have informed the tech department and hopefully will have it fixed asap.
       
      if we can get an idea of when this first started to happen it will help - !!
      anyone?
       
      also let us know what iphone you are using.
       
      thx
    • By sufu1
      getting reports of image upload not working and causing page freezes...
      can someone please give a technical breakdown of what the issue is so we can brief the techs...
       
      ie. what browser? what platform? what version? what type of file trying to upload etc.
      what are the steps to reproduce the error.
       
      thanks
    • By sufu1
      reported page freeze with current skype ad campaign...
       
      have tested on SAFARI and CHROME and cannot reproduce issue.
       
      need more feedback...
      let us know what browser. version. desktop or mobile.
       
      could be you're browser is using an old version of flash and that is screwing things.
       
      web traffic is busy today so suspect this is only an issue for minority of users...
       
      thanks
    • By superfuture
      allrighty...
      so we have upgraded servers and everything seems intact... but if you notice anything not working the same then report it in this thread...
       
       
    • By supertester
      some sufus unable to post...
      so this is the test...
      -------------------------
      UPDATE...

      seems to be a problem for some chrome users since the software upgrade with posting and pms....
      1. try refreshing or restarting chrome.
      2. clear your browser cache...
      chrome -> preferences -> history -> clear browsing data -> clear cache
      3. make sure your 'change theme' link on bottom left page is set to 'superfuture 3.4'

      then do a test post or comment here:
      http://supertalk.superfuture.com/index.php?/topic/148591-344-test-thread/#entry2936230

      that seems to fix it...
      uuurhk
      !!
       
      UPDATE. MAY 5
      just received a message from another user saying they refreshed and it didn't fix - so there is still some other weirdness going on...
      IF YOU STILL CANNOT POST AFTER CLEARING CASHE SEND US A MESSAGE VIA CONTACT US FORM BELOW.
       
      [btw. you need to tell us if you have a problem - otherwise we assume an issue is fixed. in this case no-one has mentioned it for past 3 days... until now] 
       
      -------------------------